Univerzitet Crne Gore - Naslovna

Pomorski fakultet obilježio 57 godina rada nagradama za najbolje studente

22.11.2016.  Pomorski fakultet Kotor

Pomorski fakultet Kotor Univerziteta Crne Gore svečano je obilježio 57 godina postojanja i rada Fakulteta uručivanjem novčanih nagrada najboljim studentima.

Dekan Fakulteta prof.dr Danilo Nikolić je čestitao nagrađenim studentima i poželio im puno uspjeha u daljem radu. Zaposlenima je  čestitao godišnjicu i ukazao na aktuelni  trenutak razvoja ovog Fakulteta kao respektabilne visokoobrazovne institucije.

„Već 57 godina Fakultet se uspješno bavi edukacijom i obukama studenata i pomoraca i sa svojim dostignućima u domenu nauke i istraživanja zauzima značajno mjesto u Crnoj Gori i regionu“, ukazao je Nikolić. 

 Shodno odluci donesenoj na svečanoj sjednici Vijeća Fakulteta, najbolja studentkinja Fakulteta Tamara Jeremić, sa prosječnom ocjenom 9,64,  dobila je nagradu u iznosu od 500€, dok su najbolji studenti po studijskim programima dobili nagradu u iznosu od 200€.

Najbolji studenti na studijskim programima su: Goran Velaš na Nautici (9,26), Dušan Gačić na Brodomašinstvu (7,60), Željka Andrić na Menadžmentu u pomorstvu ( 9,47), Danilo Stanković na Pomorskim naukama ( 9,19), Dragana Čelebić na Menadžmentu u pomorstvu, na Cetinju (8,93), Valentin Jonov na Brodomašinstvu u Baru (8,19) i Đorđije Đuković na Nautici, u Baru (9, 00).